Blocuri Visani-Deal

Blocuri Visani-Deal

marți, 18 octombrie 2011

Relu Fenechiu

Sunteti deputat de Barnova.Mergeti sa vedeti cum arata drumul catre Visan.Sunt numai 3 km de la Petrom pana in sat.3 km care arata groaznic.E un efort financiar atat de mare ca sa se indrepte macar drumul ala?S-au asfaltat drumurile in toate catunurile,iar aici in asa zisa "zona metropolitana" nu se poate?

Relu Fenechiu: In perioada guvernarii liberale, am realizat multe proiecte in Barnova. S-au pietruit peste 10 km de drum, s-a facut pod peste piriul Nicolina, in satul Todirel, s-au reparat drumurile din Todirel si Visan, s-au realizat 9 km de drum prin Sapard, s-au reparata si construit scoli si gradinite, in Pietrarie, Barnova, Todirel, Paun, Cercu, Pietrosica, Visani. Desigur, nu am putut face totul. Domnul Emil Boc ne-a acuzat ca am cheltuit banii pe aceste investitii. Le-a comparat cu distractia la casino. Din nefericire, acum, guvernarea PSD-PDL nu face nimic. Cind ne vom intoarce la guvernare, o luam de la capat si terminam totul. Va promitem.

Popa Dan Constantin: Ce ne facem domnule Fenechiu cu draga noastra de Birnova, din colegiul dumneavoastra? Drumuri nu, gaze nu, proiecte europene de rasul lumii.

Relu Fenechiu: Chiar daca unora nu le convine, raspunsul pentru cei din Barnova este: "Ati ales primarul gresit". O sa incercam sa reparam ce mai e de reparat, pina la viitoarele alegeri locale, dar doar dupa ce vom ajunge la guvernare. Guvernarea actuala, pe linga faptul ca nu face nimic, ne pune si noua, celor care vrem sa facem ceva, bete-n roate.

WTF ?!?!?!?!

2 comentarii:

  1. d-le Fenechiu ,daca vorbim cu preotul din satul visani sa va dea o bucata de pamant (ca are de unde )sa faceti si aici un hotel ...puneti o vorba unde trebuie sa faca drumul ?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mergeti in Petraria, d-le ministru, sa vedeti calitatea drumului realizat prin programul Sapard. Cad despre drumul ce leaga b-dul Bucium de Barnova, va invitam sa-l vedeti, dar va rugam sa veniti cu masina personala. Doar este o comuna arondata colegiului ce v-a "uns" deputat.
    Va rugam, nu mai aruncati vina pe ceilalti. Fiecare, la randul sau, face acelasi lacru, atunci cand pune mana pe "ciolan". "N-a mai ramas carne pe el din cauza celor ce au trecut pe aici inaintea noastra"!!!

    RăspundețiȘtergere