Blocuri Visani-Deal

Blocuri Visani-Deal

joi, 17 februarie 2011

Instiintare

Prin prezenta, solicit tuturor persoanelor care au contractat un apartament in cadrul acestui ansamblu rezidential,  inceperea demersurilor privind infiintarea Asociatiei de Proprietari, acest lucru fiind necesar pentru momentul in care se va face receptia utilitatilor si a zonelor comune. Daca acest lucru nu se intampla, exista riscul de a nu avea nicio utilitate functionala, pur si simplu prin faptul ca nimeni nu s-a gandit cui sa le predea.
Orice propunere, legata de modul de organizare a viitorilor proprietari, in vederea intrarii in cursul firesc al lucrurilor precum si in vederea preluarii de catre Asociatia de Proprietari a utilitatilor si a spatiilor comune, este binevenita. Problema ramane doar modul de comunicare intre noi, viitorii locatari.
Va rog sa scuzati modul acesta de comunicare, dar momentan este singurul disponibil.

Un comentariu:

  1. Parerea mea, sau din cate am inteles...
    Cei care nu au luat cu banu jos, pana nu achita un 15% sau de preferat mai mult...(din suma finala din contractul pe 30 de ani) Nu sunt practic proprietari. Pana atunci utiliatile sunt pe numele lui Toma Calin Florin.

    Practic in momentul in care ai achitat o buna parte din rate, poti face un contract de vanzare cumparare cu o valoare minima a apartamentului (gen 7-8 mii de euro). Sa presupunem ca in acel moment ai achitat 20000 euro din totalul de 83000. Pe diferenta de 63.000 iti face un contract de imprumut cu ipoteca, astfel restul ratelelor le platesti ca si pana acum... doar ca te costa in jur de 5-6 mii de ron ca sa faci actele de care am vorbit (vanzare-cumparare si imprumut prin notariat cu ipoteca.)

    Pana atunci insa am inteles ca ar fi bine ca aceste contracte pe care le avem de "promisiune de vanzare cumparare" acum dupa ce s-a facut intabularea blocurilor, sa le trecem in CARTEA FUNCIARA a imobilului. Astfel nu se mai poate vinde catre terti fara acordul nostru.

    Sa auzim de bine!
    Andrei - VG4

    RăspundețiȘtergere