Blocuri Visani-Deal

Blocuri Visani-Deal

marți, 22 februarie 2011

Zeci de mii de euro pentru miros de WC - Visani,Bucium

Zeci de mii de euro pentru miros de WC
Mai multe familii din Iaşi trăiesc într-un miros pestilenţial din cauză că fosa septică a blocului în care şi-au cumpărat apartament este prea mică şi „dă pe dinafară“.
Situat la intrarea în Vişani, la 2-3 kilometri de show room-ul Peugeot din Bucium, blocul este o investiţie a nepoţilor fostului deputat ţărănist Vasile Lupu. „Iniţial, aici trebuia să fie o pensiune. Ulterior, s-a construit acest bloc, dar fosa septică nu a mai fost mărită. De aceea se umple foarte repede, înainte de a veni firma care o goleşte, şi împrăştie un miros pătrunzător“, spune unul dintre cei care şi-au cumpărat un apartament acolo. El afirmă că patronul este conştient de problemă, dar că nu vrea să rezolve situaţia singur, deşi şi-a încasat banii din contracte. „Iniţial, ne-a cerut câte 700 de euro în plus pentru a face o fosă mai mare. După ce noi am făcut scandal, a dat înapoi şi a spus că va face o staţie de epurare, dar că va trebui să plătim metrul cub de apă cu 35.000 de lei vechi, de patru ori mai mult ca în oraş. Au trecut vreo două luni de atunci şi tot nu s-a rezolvat nimic“, se revoltă un alt proprietar.
Călin Florin Toma, cel spre care arată cu degetul proprietarii, nu a putut fi contactat până la închiderea ediţiei. „Începând de luni (20 octombrie n.r.) mă pot ocupa de această problemă, dar aştept o sesizare scrisă sau un e-mail de la cineva de acolo“, a declarat şeful Comisariatului Judeţean Iaşi al Gărzii de Mediu, Ovidiu Stadoleanu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu