Blocuri Visani-Deal

Blocuri Visani-Deal

joi, 24 februarie 2011

Stiati ca...?

In conditiile in care se ajunge in ultima instanta in postura de a actiona legal si in conformitate cu prevederile antecontractelor, deci implicit la varianta actionarii in instanta a dezvoltatorului pentru neandeplinirea clauzelor contractuale, exista un"mic" ajutor? Se face o reclamatie la Protectia Consumatorului si ea este ulterior inaintata Centrului de Informare si Consiliere al Consumatorilor - o institutie care este finantata de stat si care se ocupa de cazuri ca ale noastre in instanta, fara a mai plati taxa de timbru.
Nu stiu daca stiti, dar atunci cand se incepe un dosar in instanta se plateste o taxa la tribunal - nu stiu cum se stabileste -dar de exemplu, la un apartament cu pret final 47.000 euro, taxa este de 6000 ron.
Acest Centru de Informare si Consiliere al Consumatorilor are avocati ce reprezinta interesele reclamantilor in instanta.Conditia e sa fie cativa in aceasta postura.
Tinand cont ca suntem destui in aceasta situatie, consider ca e si asta o alternativa, fara sa mai pomenim si de"antireclama". Totusi, inca apelam la buna credinta a dezvoltatorului si la rabdarea prelungita a noastra. Om trai si-om vedea...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu